Home

Vacature Manager financiën en HRM

Stichting Zorg voor Onderwijs Nieuwe Waterweg Noord is per 1 mei op zoek naar een

Manager financiën en HRM voor 28 uur per week

 

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor alle financiële- en HR processen binnen de organisatie en hebt overzicht op de gehele financiële- en HR administratie. De focus ligt zowel op controle van de administratieve processen als op advisering aan het management, Raad van Toezicht en bestuur. Je lost complexe vraagstukken op en bent aanspreekpunt voor de interne organisatie.

De manager financiën en HRM heeft niet alleen grip op cijfers en spreekt de taal van de accountant maar heeft ook oog en aandacht voor de mensen binnen de organisatie. Ook worden nieuwe ontwikkelingen bijgehouden en wordt uitgezocht hoe veranderde wet- en regelgeving moet worden toegepast binnen de eigen organisatie.

Jouw hoofdtaken

  • Controle van de financiële administratie;
  • Salaris- en personeelsadministratie;
  • Opstellen van begrotingen;
  • Verzorgen van periodieke rapportages;
  • Opstellen van jaarrekeningen;
  • Beheren van verzekeringen;
  • Onderhouden van in- en externe contacten.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een financiële opleiding op hbo niveau en ervaring met of kennis van personeelszaken. Je hebt kennis van Microsoft Office en ervaring met Exact Online is een pré.

Je bent verder communicatief sterk, een teamspeler met coachende kwaliteiten, zelfstandig, accuraat en analytisch.

Bedrijfsprofiel voor het voortgezet onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs in opdracht van de gemeenten Schiedam, Vlaardingen en Maassluis en het Samenwerkingsverband Nieuwe Waterweg Noord.

Doelstelling van de Stichting Zorg:

Het verzorgen van werkzaamheden ten behoeve van het regionaal ondersteuningsbeleid in het voortgezet onderwijs in de regio Nieuwe Waterweg Noord, met name in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. De Stichting treedt ook op als werkgever van personeel dat werkzaamheden verricht ten behoeve van de uitvoering van het voornoemde beleid.

Missie van de Stichting Zorg:

De Stichting Zorg streeft naar een startkwalificatie* voor alle jongeren door passende ondersteuning aan elke leerling te bieden, door advisering en begeleiding van jongeren en scholen. De advisering en begeleiding voeren wij klantgericht, kwalitatief goed, inzichtelijk voor betrokkenen en met gedrevenheid uit.

De Stichting Zorg voor Onderwijs voert activiteiten uit voor het voortgezet onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs in opdracht van de gemeenten Schiedam, Vlaardingen en Maassluis en het Samenwerkingsverband Nieuwe Waterweg Noord. De doelstelling van de Stichting Zorg is het verzorgen van werkzaamheden ten behoeve van het regionaal ondersteuningsbeleid in het voortgezet onderwijs in de regio Nieuwe Waterweg Noord, met name in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. De Stichting treedt ook op als werkgever van personeel dat werkzaamheden verricht ten behoeve van de uitvoering van het voornoemde beleid. Op onze website is meer informatie te vinden www.steunpuntonderwijsenjongeren.nl

Spreekt deze vacature jou aan?

Stuur dan je brief en cv uiterlijk 5 maart 2020 naar Stichting Zorg voor Onderwijs NWN, Piersonstraat 31, 3119 RG Schiedam of per e-mail naar bbouwer@steunpuntonderwijs.nl Voor vragen kun je terecht bij Bea Bouwer op telefoonnummer 010-470 51 62.